Založit eTřídu

Zapomenuté heslo Registrace

Nové funkce: kontakty a domácí úkoly

1. 6. 2017 Novinky

Už jste si všimli? eTřídu jsme rozšířili o dvě nové funkce: kontakty a domácí úkoly. Přihlaste se do své třídy a vložte své kontaktní údaje, aby vás rodiče zastihli na pracovním nebo, chcete-li, soukromém telefonním čísle. Uvést můžete kontakt také na ředitele školy a další vyučující nebo číslo do jídelny a školní družiny. Vložení kontaktů vám nezabere skoro žádný čas a rodičům výrazně usnadníte život. Už žádné pátrání v bludišti školního webu, žádné přesměrování na jiné stránky, žádné stahování dokumentů, když zavolat potřebují právě teď.

eTřída - kontakty

Bez domácích úkolů to ve škole asi nepůjde, že? Ty se plnit musí. Ale půjde to bez těch zapomenutých. Dítko bylo na hodině matematiky duchem nepřítomné? Myšlenkově se už nacházelo na hřišti a stavělo si bábovičky z písku? Úkol si mohlo poznamenat špatně. Ale nic se neděje. Paní učitelka zadá domácí úkol na eTřídě, vyplní termín odevzdání a žák se naučí eTřídu pravidelně kontrolovat. Funkce domácí úkoly nemá žáky zbavit zodpovědnosti, ale navodit atmosféru pohody.

eTřída - úkoly

V devět hodin večer si volají rodiče svých dětí-spolužáků, kteří se naposledy viděli loni na třídní schůzce a neví si rady, jestli má být domeček do zítřejší výtvarky vystřižený z červeného, nebo žlutého papíru. Vystresované dítě zatím nemá daleko k pláči a ke škole si vytváří negativní vztah. Zní vám to povědomě? S těmito vyhrocenými situacemi se můžou rodiče díky online úkolům s radostí rozloučit.

Alžběta Luňáčková

« zpět


eTřída používá soubory cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Více informací Rozumím