Založit eTřídu

Zapomenuté heslo Registrace

Novinky na eTřídě: Komunikace učitel & žák, přehlednější nastavení, eTřída na web

9. 5. 2018 Novinky

Přáli jste si eTřídu uživatelsky ještě příjemnější? Seznamte se s dalšími novinkami, které jsme pro vás nedávno spustili, a začněte využívat eTřídu naplno. Tentokrát to uděláme snazší i žákům. Bude je to bavit!

Sekci Komunikace doplňuje posílání zpráv mezi učitelem a školákem. Žáci už nejsou odkázáni na své rodiče. Můžou převzít iniciativu a naťukat panu učiteli rychlou zprávu nebo procvičit prsty na klávesnici. A platí to i pro pedagogy. Našli jste pod lavicí po vyučování zapomenutý sešit? Ujistěte Andulku, že se o něj nemusí bát.


Drobné vizuální a funkční úpravy jsme podnikli v nastavení. Kromě stránky se základním nastavením se v novém horním menu objevuje záložka Správcovství. Přidáním dalšího správce umožníte vstup do eTřídy své kolegyni či kolegovi.

V záložce Hodnocení vkládáte školní předměty, abyste následně mohli udělovat body svým žákům v jednotlivých hodnoticích oblastech. Jedná se o specialitu fungující na principu černých a červených puntíků. Článek o funkcionalitě Hodnocení žáků si přečtete tady.

Máte školní webové stránky a zároveň používáte eTřídu? Umístíte-li na školní web vygenerovaný embed kód ze záložky eTřída na web, aktuální příspěvky z vaší eTřídy se budou zobrazovat v rámečku na vašem webu.

Alžběta Luňáčková

« zpět


eTřída používá soubory cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Více informací Rozumím